Sauna- ja kylpyhuoneremontit

Uusi ilme saunaan ja kylpyhuoneeseen

Rakennuspalvelu Joni Niemi on kokenut märkätilatöiden ammattilainen. Teemme kaikenlaiset märkätilatyöt pienistä suuriin ja yksinkertaisista haastaviin. Yli 35 vuoden kokemuksella syntyy laadukas ja kestävä työnjälki, josta asiakas voi olla tyytyväinen ja tekijät ylpeitä.

Ota yhteyttä!

Toimimme Etelä-Pohjanmaalla ja tarkemmin sanottuna Vimpelin, Alajärven, Lappajärven, Lapuan ja Kauhavan alueella. Kaikilla asentajillamme on VTT:n myöntämä märkätila-asentajan sertifikaatti.


Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimpiä tiloja: se on paitsi peseytymistila, myös paikka, jossa rentoudutaan ja vietetään omaa aikaa. Teemme kylpyhuoneremontit laadukkaasti lattiasta kattoon. Kylpyhuoneremontti vaatii runsaasti erikoisosaamista ja kokemusta, jota meiltä löytyy vuosikymmenien ajalta.


Saunaremontit

Sauna on monille tärkeä rentoutumispaikka, johon halutaan panostaa. Saunaremontti voidaan tehdä joko kylpyhuoneremontin yhteydessä tai erikseen. Kun molemmat remontoidaan samalla kertaa, voidaan koko pesuhuoneesta tehdä tyyliltään yhtenäinen ja harmoninen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

  • VTT sertifikaatti / vesieristys, nroH3032/05

  • Kirvesmiehen eu sertifikaatti, 00033611 /  numero